電影 芳華 Youth 2017 亞洲電影獎


電影 芳華 Youth 2017

Performing art troupe members each face their own trials and tribulations; from escaping a family scandal to dealing with unrequited love, each experiences rejection that shapes their lives in this coming-of-age tale selected to play at the Toronto International Film Festival. Directed by Chinese helming legend Feng Xiaogang.

《芳華》Youth,是於2017年12月15日上映的一部中國大陸電影。本劇根據嚴歌苓同名小說改編,講述了上世紀七十到八十年代軍隊文工團一群正值青春的少女的故事。馮小剛導演,黃軒、苗苗、鍾楚曦、楊采鈺領銜主演。電影2017年9月入選多倫多影展特別展映單元。

講述在1970年代到1980年代,一群文工團裡年輕人的故事。

第十二屆亞洲電影大獎。

第23届华鼎奖 中国电影最佳新锐演员:钟楚曦(《芳华》)


主演: 黄轩、苗苗、钟楚曦、杨采钰、李晓峰、王天辰

You May Like:
SE Asia 星, 馬, 泰, 緬

Jewels of the Emirates 阿联酋

Transatlantic Voyage 橫渡大西洋

Turkey - Israel Holy Land 聖地

Switzerland 巴塞爾-琉森-蘇黎世

2015 Hong Kong Films 金像獎電影

1 comment: