電影 英雄 Hero 2002 李連杰、梁朝偉


電影 英雄 Hero 2002 李連杰、梁朝偉、張曼玉、陳道明、章子怡、甄子丹

歡迎訂閱, 留言和分享!多謝! Best to View in HD Full Screen.

In this visually arresting martial arts epic set in ancient China, an unnamed fighter (Jet Li) is being honored for defeating three of the king's most dangerous enemies. When Nameless recounts his battles with the assassins -- Broken Sword (Tony Leung Chiu Wai), Flying Snow (Maggie Cheung Man-yuk) and Moon (Zhang Ziyi) -- the king begins to question some of the details. As Nameless goes on, the king challenges the tales, interjecting his own take on these perhaps suspect version of events.

《英雄》Hero 是2002年由中國導演張藝謀執導的一部武俠片。它耗資3000萬美元,是當年投資最高的一部中國電影,匯集了李連杰,梁朝偉,張曼玉,陳道明,章子怡、甄子丹等一批當紅影星,電影主題曲演唱者是王菲。

2002年12月14日在中國上映,中國票房為2.5億元人民幣,是首部票房過億的中國電影,締造了當時中國電影的最高票房紀錄。

戰國末期六國征戰,其中以秦國最強,而秦王也就成了各國的敵人。大俠無名(李連杰)、殘劍(梁朝偉)、飛雪(張曼玉)、如月(章子怡)、長空(甄子丹)都要刺殺秦王(陳道明)。殘劍在知道了秦王一統天下的大志後,為了天下蒼生的安寧,放棄了刺殺秦王的機會。在長空、飛雪、殘劍的幫助下,來自趙國的無名獲得了離秦王只有十步之遙的機會—無名最厲害的劍術是“十步一殺”。在為秦王講述了他是如何殺死三位大俠的謊言後,無名拔劍刺向秦王。究竟結果如何?


主演 : 李連杰、梁朝偉、張曼玉、陳道明、章子怡、甄子丹

猜你喜欢:
Movie Selected 電影精選


No comments:

Post a Comment